Installatie voorbeeld PERIDEC

Let op, de hieronder getoonde afbeeldingen en het daarbij behorende proces kunnen afwijken t.o.v. uw geinstalleerde Internet Explorer versie!

Stap 1

( Opmerking: De DEMO versie en BETAALDE versie hebben beide dezelfde installatie procedure. Het programma PeriDec zelf is geheel in het Nederlands )

 Als u op de download link klikt dan komt het dialoogscherm met de vraag of u het PERIDEC INSTALLATIE programma wilt bewaren, of meteen wilt uitvoeren (=RUN). In dit geval kiezen we meteen voor het uitvoeren van de installatie nadat het programma binnen is geladen.

 

 

Stap 2

Hierna komt een melding of u het gedownloade programma in vertrouwen stelt. We kiezen ook hier weer voor uitvoeren (=RUN).

  

Stap 3:

Zodra het programma is binnen geladen op uw computer begint de feitelijk installatie procedure van PERIDEC. Normaal gesproken kiest u NEXT (=volgende).

 

 Stap 4

Na een korte installatie kunt u het PERIDEC icoon terug vinden op uw bureaublad. En hiermee PERIDEC starten. Ook bevindt PERIDEC zich in het START-menu van Windows, bij de rest van al uw andere programma’s.

PERIDEC op desktop

PERIDEC op het Bureablad

 

Einde